Iedere dag maken we onze dienstverlening beter. Door onszelf uit te dagen, nóg duurzamere bouwmethodes toe te passen en nóg beter te communiceren. In de bouw ben je nooit uitgeleerd.

Calculator, projectleider of timmerman. Bij Leda doen we het samen. Als team. En met jou.

Samen gaan we voor het beste resultaat.

Bij Leda streven we altijd de beste kwaliteit na. Die bereiken we alleen door intensief samen te werken. Het liefst in een bouwteam, waarbij we continu meedenken in de plannen. Betrokken vanaf de eerste schets tot de laatste schroef.

  • Goede communicatie is de basis
  • Jarenlange ervaring in de bouw
  • Digitaal samenwerken met 3D BIM-modellen

Onze werkwijze

Kennismaking

We nemen uitgebreid de tijd om jouw plannen te horen en elkaar te leren kennen. We stellen vooral veel vragen, om tot de kern van jouw wensen te komen en hier de beste vertaling van te maken.

Bouwteam

Onze voorkeur gaat uit naar werken in een bouwteam, waarbij we samen met jou en de architect de plannen tot in detail uitwerken. Zo komen we gezamenlijk tot een optimaal resultaat.

Begroting

Op basis van de schetsen maken wij een eerste raming. Hoe gedetailleerder de plannen worden, hoe preciezer de begroting. Samen stellen we de plannen bij tot een passend geheel.

Voorbereiding

Terwijl de ontwerpen worden verfijnd, bereiden wij de bouw alvast met je voor: vergunningen, bodemonderzoek en welstand plannen we tijdig in, zodat alles soepel doorloopt.

De bouw

Door onze vroege voorbereiding, starten we vlot met bouwen zodra de plannen definitief zijn. Onze projectleider is jouw aanspreekpunt, die je altijd op de hoogte houdt van de voortgang.

De nazorg

Na oplevering blijven we bereikbaar. Wanneer je vragen hebt of problemen ervaart, komen we snel langs om het op te lossen. Want kwalitatieve bouw stopt volgens ons niet bij de sleuteloverdracht.

Maak kennis met ons team

Van kantoor tot op de bouw: de mensen maken Leda. Stuk voor stuk vakkundige professionals die het beste resultaat voor jou willen realiseren.

Albert
Jarco
Nico
Robert
Mariska
Stijn
Robert-Jan
Gerard
Kevin
Remy
Jaron
Jordi
Bas
Michel
Gijs
Wim
Corstian
Jan

Bouwen aan duurzame woningen

Gasloos, energieneutraal en perfect geïsoleerd. Wij kennen de juiste duurzame oplossing voor jouw woning.

Met stijgende energietarieven en de huidige klimaatverandering is duurzaam bouwen belangrijker dan ooit. Wij adviseren je hier graag in. Of het nu gaat om energiezuinig installaties, natuurlijke bouwmaterialen of extra isolerende oplossingen. Leda wijst de weg.

Werken bij Leda?

Onderdeel worden van de Leda familie?